Vanalinn
Müürivahe 2, Tallinn, Eesti, 10146
vanalinn@lapizza.ee
Tel: +372 5667 2979
Gonsiori
Gonsiori 31, Tallinn, Eesti, 10147
gonsiori@lapizza.ee
Tel: +372 5386 4615

La Prima Pizza restoranid tegutsevad Eestis juba kümme aastat. Selle aja jooksul on saadud rohkelt tunnustusi, millest märgilisemad on viis Silverspooni auhinda – neist viimane ka tänavu, maailma suurima reisi- ning restoraniarvustuste lehe Tripadvisor TOP1 ja TOP2 kohad kolmel aastal järjestikusel aastal ja sel aastal Itaalia riigi poolt välja antud kõrgeima restorani- ja külalislahkuse taseme sertifikaat Ospitalita Italiana. 

Urmas ja Marju, jagage oma saladust – kuidas need võidud olete saavutanud?

Urmas: Sellel on neli põhjust: meeskond, veelkord meeskond, järjepidevus ja armastus. Me oleme lihtsalt soovinud tõestada, et stabiilselt head toitu ja teenindust on võimalik hoida. Tõsi, eks see on olnud ka omaette väljakutse, aga armastus hea Itaalia toidu ja külalislahkuse vastu, on meid inspireerinud.

Marju: Usun samuti, et kui midagi armastad, siis ongi heade tulemuste saavutamine lihtne.

La Prima Pizzal on kaks restorani, mis pakuvad sama kvaliteediga toite, ent on siiski natuke erinevad. Mis vahe on vanalinnas asuval La Prima Pizza restoranil ja Gonsiori tänaval asuval pizzerial?

Marju: Vanalinna La Prima Pizza on meie esindusrestoran täies hiilguses. La Prima Pizza Gonsiori pizzeria on täna meie väike eelkäija, kus on lihtsam atmosfäär ja kontsentreeritum menüü.

Urmas: Samas on meil Gonsiori pizzeria’ga suured plaanid: näiteks avame seal tuleval kevadel itaaliapärase päikeseterrassi ning laiendame ka siseruume. Oleme juba ka sealset menüüd laiendanud – pakume lisaks pitsadele ka maitsvaid pastasid, salateid ja suupisteid.

Veedate palju aega Itaalias, suhtlete kohalike toidu- ja veinitootjatega ning ekspordite oma restoranidesse ainult neid tooteid, mille kvaliteedis olete 100% veendunud. Mis on hetkel La Prima Pizza valikus need tooted, mille üle ise kõige uhkemad olete ja mida kohalikele sõpradele soovitate?

Marju: Veinidest kindlasti meie pulmaveinid Prosecco Valdobiaddene Superiore BrutCantina Vedovast ja Le Corti Chianti ClassicoPrincipe Corsini veinimajast. Õlledest Ichnusa – non Filtrata, mille ainukesed ametlikud maaletoojad me Põhjamaades oleme. Lisaks soovitan meie karastusjooke Bevande Futuristest, mis on eranditult kõik bioloogilised ja naturaalsed. Lisaks ülikvaliteetne kohv Caffe Donatellost, mis röstitakse vastavalt meie tellimusele Toscana südames. 

Toitudest tooksin üllatusena välja täiesti Eestimaise külmsuitsutatud lõhefilee, mis on minu isiklik lemmik ja mida valmistab meie hea sõber Alari. Kindlasti peab proovima Limoncello’t ja Clemencello’t, mis on toodetud mahedatest tsitrustest, Moe mahepiiritusest ning valmistatud meie lapse ristiisa Antonio perekonna retsepti järgi. Olen väga uhke meie  kareda kvaliteetpasta üle, mis annab täiesti uue pastakogemuse.

Ja muidugi bruschettad isevalmistatud pasteediga, mille retsepti autor on meie peakokk Ivan. Nagu näha, olen kogu meie menüü suur austaja ning leiategi sealt tegelikult ainult need tooted, mis meile endile väga-väga meeldivad.

Urmas: Ma lisaks siia värske trühvli, mis tuleb iga nädal Toskaanast. See saadetakse DHL-iga ja on kohal ühe päevaga. Lisaks pehmed juustud. Üldse on minu jaoks põnevad need tooted, millel on väike säilivusaeg ja mida on keeruline tuua. Ja muidugi need super limpsid, millest Marju rääkis!

Mis on teie arvates suurepärase restoranikogemuse peamised komponendid?

Urmas: Minu arvates on sellel kaks komponenti: 65% teenindus ja 35% söök. Kui on vastupidi, siis ilmselt enam tagasi ei läheks sinna restorani, aga muidu ju ikka annad uue võimaluse.

Marju: Arvan ka, et piisavas koguses tähelepanu, suurepärane toit ja vein ning meeldiv atmosfäär.

Laprima
Laprima
https://laprima.pizza

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy